Composed of distinct, but interconnected volumes, the home accommodates family members and guests while retaining a sense of privacy and enclosure.
Extensive transparency provides ample natural light and a strong connection to the landscape.
The home is connected on the ground level by a single corridor that curves and frames views to the exterior and other living areas.
Organic forms of the stair rail evoke the surrounding landscape.
A simple composition of materials with refined details conveys a strong sense of place.
"
 
Vermont Ski Lodge
Stowe, Vermont
This private residence creates a weekend retreat for a busy family. Composed of distinct, but interconnected volumes, the home accommodates family members and guests while retaining a sense of privacy and enclosure. On the ground level, different volumes are connected by a single corridor that bends and curves, framing views to the exterior and living areas. Extensive transparency provides ample natural light and a strong connection to the landscape.

COMPLETION

2010

PHOTOGRAPHY

Chuck Choi

OTHER PROJECTS